Италианският министър-председател  увери украинския президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински

...
Италианският министър-председател  увери украинския президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински
Коментари Харесай

Мелони увери Зеленски, че подкрепата на Г-7 за Киев ще продължи

Италианският министър-председател  увери украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, че поддръжката на Групата на седемте най-големи демократични индустриални страни (Г-7) за Украйна ще продължи, съобщи ДПА.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12348
Според италиански медии Мелони е споделила на Зеленски в телефонен диалог, че експанзията на Русия против прилежащата страна ще бъде във фокуса на италианското председателство на Г-7.

Италия е ръководител на Групата на седемте от началото на годината. Останалите членове са Съединени американски щати, Германия, Канада, Англия, Япония и Франция, отбелязва Българска телеграфна агенция.

След телефонния диалог Зеленски е благодарил на Мелони за поддръжката, в това число за желанието на Украйна да се причисли към Европейски Съюз. По време на диалога той е дал също и информация за неотдавнашните съветски офанзиви, заяви украинският президент в обществената платформа " Екс ".

" Благодарен съм на Италия и персонално на Джорджа за готовността им да продължат да укрепват въздушния щит на Украйна ", написа Зеленски.

" Допълнителната противовъздушна защита избавя човешки живот и поддържа естественото битие в нашите градове ", добави той. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР